Salangen Official Guide app

I dag har vi lansert vår nye app til iOS enheter, som er optimalisert for iPhone og iPad. Med appen vil du kunne finne lokale butikker, restauranter, kafeer, utelivsalternativer og arrangementer, i tillegg til at en kommende oppdatering også vil gi funksjonalitet som lar brukerene finne turruter og bilder fra forskjellige områder.

Applikasjonen er på engelsk, og vil være et av mange verktøy som VisitSalangen den neste tiden skal satse på. Det er viktig for oss at våre turister vet om de tilbud som faktisk finnes i regionen, og denne appen vil hjelpe til med å klargjøre nettopp dette. Appen har et innebygget kart, som viser en oversikt over hvor de forskjellige objektene er plassert.

Ettersom appen foreløpig er i et tidlig stadium vil den oppdateres hyppig over den første tiden. Vi har ambisjoner om å bringe samme app til Android og Windows Phone i løpet av året.

 

Last ned appen på din iPhone eller iPad! Gå til denne linken: https://itunes.apple.com/us/app/salangen-official-guide-by/id1014130960?mt=8